Always Hits The Spot

16.02.2014
  Зимова сесія вже залишилась позаду на даний момент, тому до навчання ще залишалось декілька вільних днів. В один з таких днів я, Марічка і Зоряна вирішили разом погуляти, бо через навчання рідко бачились останнім часом. Спочатку просто гуляли в центрі, а потім пішли в кафе "Смаколик", куди я вже дуже давно хотіла піти, бо це єдине місце в Львові, яке можна віднести до здорового харчування і взагалі дуже відрізняється від популярних і типових закладів типу кава/пиво/м'ясо. Там ми попробували грецький салат, салат "3 сезони", вітамінний коктейль і фірмові кекси з морквою і горіхами, абсолютно все рекомендую попробувати!
  Я так люблю коли ми троє зустрічаємось, треба було б це робити частіше, бо часом-вечір з друзями це просто все що потрібно. Ввечері ми гуляли по площі Ринок і слухали музику вуличних музикантів, особливо нам сподобались двоє хлопців з гітарою, з якими тепер пов'язана одна цікава розповідь, але це вже зовсім інша історія.

This entry was posted on and is filed under ,,,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...