Riccione






25 серпня 2013

  Я вже в Італії місяць часу, через тиждень має бути осінь, про що погода нагадує кожен день. Вночі був дощ і зранку було прохолодно, сьогодні ми з мамою їздили в Річчоне, мама по роботі, а я аби погуляти по магазинах.
  Річчоне-це місто між Портоверде і Ріміні, засноване англійкою, яка вийшла заміж за італійця, для багатих англічан і американців. Це один з найвідоміших курортів Італії, де є багато магазинів, готелів і ресторанів, особливо багато тут туристів з Росії. Мені тут подобається флагманський магазин фірми М.А.С. і взагалі всі магазини з косметикою дуже класні і не дорогі, на відміну від магазинів з одягом.
  На вечір в мене запланований перегляд MTV Music Video Awords, яке цього року проходило в Брукліні, через що ми будемо дивитись його а повторі, бо пряма трансляція була в третій ночі, надіюсь буде цікаво.
  P.S. Готель з першої фотографії не просто ше один гарний будинок, а місце зйомки фільму Федеріко Фелліні "Джмнджер і Фред", який став для нього двадцятим, відоме місце.

This entry was posted on and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...