Nights in Lviv


14 липня 2013
 Фотографії зі святкування дня народження Іванки-моєї двоюрідної сестри, був третій і останній день фестивалю "Ночі у Львові", сенс якого полягає в тому, що велика кількість закладів працює до пізньої ночі, складають спеціальне меню, відбуваються різні екскурсії і виставки в нічний час.  Ми зустрілись з Іванкою і її хлопцем в центрі біля Оперного на шосту, після чого пішли на екскурсію царськими палатами в будинок з італійським двориком, де ми з Зоряною раніше ходили на виставку метеликів. Так от, там на другому поверсі можна подивитись на різні старовинні речі і на те, як колись жила львівська інтелігенція.
 Пізніше, десь в одинадцятій годині ми ходили на вогняне шоу від театру "Воскресіння", яке відбувалось в підвалі Ратуші, а потім в внутрішньому дворику. Було дуже дивно і незрозуміло що взагалі відбувається, хоча в загальному досить цікаво і оригінально, не думаю що я ще колись побачу щось подібне. Після кави в Креденсі ми відправились по домах. Тепер чекаю наступного року аби сходити на цей фестиваль знову!

This entry was posted on and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...