Repubblica di San Marino


Четвер 23 Серпня 2012

  Республіка Сан Маріно-це країна в країні, як Ватикан, в Італії. Її площа навіть менша за деякі наші українські міста. Вона розташована на горах і славиться трьома замками, які люблять відвідувати туристи.  В Сан Маріно приїжджають за деякими категоріями товарів, такими як алкоголь, фірмові сумки, окуляри, годинники, парфуми, вироби з золота, срібла, шкіри і хутра, так як податки там нижчі то і ціни відповідно, я помітила що навіть бензин в них коштував дешевше, а це ж було вже досить високо в горах!
  Першим місцем куди ми відправились з нашої вражаючої стоянки був музей дивних речей (Museo delle Curiosita), який мене зовсім не здивував, це було схоже на пластмасову кунсткамеру, нікому не раджу туди йти. Потім ми побували в двох замках, до третього просто не залишилось сили добиратись по такій жарі, походили по магазинах і поїхали назад.
  В Сан Маріно, не зважаючи на те що було просто нереально гаряче, мені дуже сподобалось, туди вартує їхати хоча б заради захоплюючого краєвиду і звичайно, якщо ви хочете купити дешевше якісні фірмові речі.

This entry was posted on and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...