Razomfest 2015 Day 1


01/05/2015

Зараз 5 ранку і я сиджу і холодними пальцями з обдертим лаком намагаюсь написати цей пост. Просто останні два дні, вже після концерту, я була просто в такому стані, коли мій мозок більше двох речень не був спроможний разом зв’язати. Я думаю, цей фестиваль змінив моє життя так само як і мене, можливо це звучить так ніби я перебільшую, але це правда.   

А тепер все з початку. Я дізналась про фестиваль коли мені одногрупниця скинула афішу і сказала що хоче туди піти, я ще тоді трохи скептично віднеслась до цієї ідеї. Але коли ми стояли в черзі на Live in Lviv нам роздавали флаєри (сила маркетингу) про разомфест з промокодом знижки (а ми любим халяву). Ну і я вже писала про те, що мені дуже сподобались Фонталіза на Live in Lviv, тому на наступний день я зразу купила собі квиток на два дні на Razomfest.

Навіть той факт, що ніхто з моїх знайомих не розділяв моїх емоцій на рахунок майбутньої події мене абсолютно не хвилював, бо я все одно збиралась туди піти і відірватись на повну) Але по велінню долі, інакше не скажеш, в мене за день до фесту з’явилась компанія на перший день і це реально підняло рівень моїх вражень на сто пунктів. Юра, без тебе той день не був би навіть на половину таким класним!   Шкода що ми пропустили розповідь Роми Дзедзика про Непал,  поетичні читання Ірини Мороз і трохи запізнились на Романа Львів’янина про те «Як об’їхати пів-Європи за 6 євро». Пізніше події з малої сцени перейшли на велику, де була презентація книги «Люди-погоди» Івана Байдака, Марка Лівіна, Романа Штінгера і Юрія Матевощука. З того що почула можу сказати, що дуже не звична для мене поезія, я звикла вважати що в віршах має бути рима, інакше занадто легко, чи важко, не мені судити, раджу почитати, багато кому може сподобатись. Потім виступали The Matchbox, які потішили мене кавером на Alt-– Left hand free, після них Шосте Чуття, які не слабо всіх розкачали, ну а потім Дикі Серцем, про яких я нічого до того не знала і які мені дуже сподобались.

Окремої уваги заслуговує Freddy Marx Street,  який своїм виступом покорив серця всіх присутніх. Дивовижно, як одна людина з гітарою може запалювати більше ніж деякі гурти з 5 учасниками! Особливо зворушливим був момент з виконаням пісня по телефоні для мами і ще, коли він заспівав свою нову пісню, але не завершив її, вона була класна. Видно що людина живе пристрастю до музики, успіхів йому з випуском власного альбому!

Наступними були Еполетс, після виступу яких я цілий день в перемішку співала пісню «Зраджуй» і «Де ти є». Всі так відривались під них, ніби пройшло не дев’ять годин фесту, а тільки одна!   

Першим хедлайнером були DaKooka зі своєю не звичною музикою, яка трохи відрізнялась від всього що було до того, але всім дуже подобалось, так само як  і мені. Останніми виступали Pur:Pur, заради яких я фактично і прийшла на перший день, але тут почались проблеми зі звуком: голосу практично не було чути, все глушили барабани і ще трохи гітара і в результаті був просто шум, дуже шкода. Це трохи зіпсувало враження тим, хто раніше їх не чув, але справжнім фанатам це ніяк не помішало.

Трохи сумно було йти, на вулиці падав дощ, але думка про те що наступного дня мав бути ще один день фесту тримала настрій на рівні. Сил під кінець дня майже не було і дуже хотілось спати, але ми ще встигли пройтись під тим дощем по площі Ринок і вибити знижку для студентів в таксі.

This entry was posted on and is filed under ,,,,,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

3 Responses to “Razomfest 2015 Day 1”

  1. А з другого дня звіт буде? :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Звичайно що буде, можливо навіть сьогодні!

      Видалити
  2. Дякую і тобі за день і вписку) було неочікувано і приємно :)

    ВідповістиВидалити



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...