Lviv University Botanic Garden


 13.04.2014 Неділя
  Чарівне місце на фотографіях-це Ботанічний сад від Універу в Львові, куди ми з Зоряною попали через щасливий збіг обставин однієї прохолодної весняної неділі. Там як раз почала цвісти магнолія і ми з надією побачити раніше не бачене відправились в ботанічний сад біля спорткомлексу ЛНУ, який виявився зовсім іншим ботанічним садом, який в той день був закритим. Ну ми не стали засмучуватись і швидко прикинули що ми ще встигаємо в сад біля Грушевського. Яка я щаслива, що ми все-таки туди поїхали, бо якби не цей раз, то можливо ми так ніколи б і не побували в ботанічному саду. Тепер точно знаю що хочу поїхати в той, куди ми хотіли піти спочатку.
  Атмосфера в цьому місті просто казкова, все виглядає дуже магічно і загадково, через оточуючі будинки і голі дерева, які ще не встигли відрости за зиму. Ми зробили багато чудових фотографій і по справжньому прониклися весняним настроєм!
   Після того як час для відвідувань закінчився ми відправились на наступну не менш захоплюючу подію, а саме виступ симфонічного оркестру біля Домініканського собору. Концерт був просто неперевершеним, а особливо остання композиція з використанням пан-флейти, дуже мелодійне звучання!
  На сьогодні це все, день видався дуже цікавим і насичени, жаль не кожен день можна так проводити, але попереду ще багато яскравих днів і моментів!

This entry was posted on and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...